Ik zoek werk

Ik zoek werk maar kan niet de geschikte job vinden. Hekman Zoekt helpt jou bij het gehele proces van begin tot eind. Wij zijn niet het type uitzendbureau dat een gewone plaatsing doet of een match realiseert. Wij kijken namelijk iets verder dan onze neus lang is. Ik zoek werk is Hekman Zoekt. Wij kijken namelijk naar een langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers en willen voor jou een plek kunnen realiseren dat echt bij jou past. Jouw uiteindelijke visie moeten samen gaan met de intentie van het bedrijf waar je gaat werken. Laat ons weten waar jij naar zoekt, en laat ons de rest voor jou doen. Laat ik zoek werk aan ons over zodat jij de focus kunt leggen op dingen die jij wel leuk vind om te doen. 

De ‘moetjes’ van Hekman Zoekt

  • De juiste werk mentaliteit
  • Afspraken nakomen
  • Representatief overkomen
  • Goede dosis enthousiasme 
  • Leergierig zijn

Het is niet teveel gevraagd, aangezien wij mogelijk al samenwerken met jou toekomstige werkgever. Hierom willen wij ervoor zorgen dat jij goed bij deze werkgever goed voor de dag zal komen. Heb jij ze niet allemaal? Geeft niets want wij helpen jou daar waar nodig.

Veelgestelde vragen

Ik zoek werk. Wat moet ik doen?

Als u op zoek bent naar een nieuwe of andere uitdaging, dan kunt u zich op de pagina inschrijven aanmelden. U kunt alle stappen volgen waarna wij aan de slag gaan met uw gegevens. Ook kunt u op de pagina vacatures kijken of er wellicht iets voor u bij zit. Indien er iets bij zit wat uw aandacht trekt maar wat nog niet helemaal duidelijk is, Neemt u dan gerust contact met ons op.

Hoe kan ik me inschrijven?

Op onze pagina inschrijven kunt u al uw gegevens achterlaten die voor Hekman zoekt van belang is. Het gaat hierbij om; Naam, email, telefoon, gewenste functie, beschikbaarheid, curriculum vitae en uw opmerkingen / vragen. Stelt u dit liever per telefoon of mail? Neem dan contact met ons op.

Kan ik ook voor een bijbaan bij jullie terecht?

U kunt bij ons ook terecht voor een tijdelijke baan. Indien u tijdelijk via ons wilt werken kunt u dit op de pagina inschrijven aangeven. Wij zullen dan met onze opdrachtgevers in gesprek gaan en uw wensen bespreken. Indien dit mogelijk is dan zullen wij een gesprek voor u inplannen.

In welke branche zijn jullie werkzaam?

Wij zijn in meerdere branches werkzaam. De meeste personen die bij ons binnenkomen zijn bouw gerelateerd en vanuit de omgeving administratie. Wij werken nauw samen met collega bureaus om u in een functie te kunnen plaatsen die echt bij u past. Meer weten? Neem dan contact met ons op

Krijg ik per week betaald?

De verloning vind elke woensdag plaats. De meeste personen hebben woensdag al het geld op de bank staan van de week ervoor. Mocht er toch iets niet goed zijn gegaan met de betaling, dan kunt u via uw account bekijken of de uren al door u zijn ingevuld. Mocht u toch vragen hebben over de verloning of heeft u een andere vraag? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Krijg ik betaald als ik ziek ben?

Het is al vervelend genoeg als u ziek bent. Wij zullen de verloning door laten verlopen zodat u daar in ieder geval geen omkijken naar heeft. Wij zullen dan contact me u blijven houden zodat wij weten wanneer u verwacht weer aan het werk te gaan. Benieuwd hoe het precies zit? U kunt om hierover bellen of een mail sturen. Deze gegevens zijn te vinden op onze contact pagina.

Vacatures

Bekijk ons actuele aanbod van vacatures en solliciteer!

Direct inschrijven

Schrijf je in en wij gaan voor je op zoek naar de perfecte job!